frnl

Installatie

Doc Frigo!, uw specialist in koelinstallaties, is gevestigd in Kessel (gemeente Nijlen, provincie Antwerpen). Voor zowel vakmensen als privépersonen verplaatsen wij ons in de buurt van Antwerpen, Brussel, in heel België en ook in Frankrijk, en wij stellen een gratis offerte op.

Voor uw totaal comfort tijdens de winter installeren wij ook warmtepompen: omstelbaar kunnen ze gebruikt worden als een weinig energie verbruikende verwarming in de koude maanden, en als airconditioning voor koeling tijdens de hete maanden. Een mooie besparing van energie in het vooruitzicht!

U wenst een wijnkelder te installeren? U werkt in de horecasector en hebt materiaal voor een grootkeuken nodig? Doe een beroep op onze vakmensen van Doc Frigo! Wij bieden u onze knowhow voor alle soorten koelinstallaties:

Als specialisten in industriële en commerciële koeling realiseren wij uw installaties op maat volledig volgens uw behoeften. Zo bijvoorbeeld kunnen wij een kamer helemaal inrichten als koelkamer.

De verwezenlijkingen van Doc Frigo! voldoen aan alle van kracht zijnde hygiënische en veiligheidsnormen en zijn onschadelijk voor het milieu.

Voor duurzame en kwaliteitsvolle koelinstallaties in Antwerpen, Brussel, of waar ook in België, contacteer Doc Frigo! 7 dagen op 7.

Top